De Bankenburg

kamperen op een historisch landgoed met boerenhoeve uit 1716, kleinschalig en landelijk, voor natuurliefhebbers en rustzoekers .

Tarieven 2024
In 2024 geopend tot 1 september!

Onderstaand de tarieven per nacht voor SVR donateurs, niet-donateurs betalen
€ 1,- toeslag per overnachting. De tarieven zijn inclusief energietoeslag en exclusief toeristenbelasting (TB)

Plaats, incl 2 personen compleet, caravan, vouwwagen of tent, één auto op de parkeerplaats, warm water en douches, stroom 6A, gratis wifi in en rond de receptie, ex TB

€23,50
 

plaats 1 persoon compleet, ex TB zie hierboven

€20,50

plaats zonder stroomgebruik - €2,00


derde en volgende personen, ex TB

€6,95

wandelaar/trekker met fiets en tent p.p.p.n. ex TB

€9,00

hond per dag

€2,00

bezoekers overdag per persoon (geen overnachting)

€1,00

TB = toeristenbelasting per persoon, per nacht

€1,50

wifi in de receptie

gratis

De genoemde tarieven zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Boekingskosten per reservering € 3,50

Delphinium

onze 'groninger meeuwen' goudpel

schapen op de Renderklippen

Voorwaarden:
Voor alle aanbiedingen geldt: alles inclusief voor twee personen, met caravan of tent, auto, electriciteit, douches en warm water, bij gebruik door één huurder. Uitbreiding met extra personen en/of verlenging van de periode volgens prijslijst.
Uiteraard staat het u vrij om later te arriveren, eerder te vertrekken, of tussentijds naar huis te gaan maar er wordt géén gereduceerd tarief toegepast. In geen enkel geval is het toegestaan om zonder toestemming de plaats of de uitrusting door te verhuren aan derden. Er is géén leegstandtarief.
Annuleren:
Annuleren kan kostenloos tot uiterlijk 14 dagen vóór aankomst. Daarna wordt het kampeertarief (zonder toeristenbelasting en stroom) volledig in rekening gebracht. 
Annuleringsverzekering:
Voor als je onverwacht moet annuleren. Soms gebeurt er net iets vóór of tijdens je vakantie iets, waardoor je niet meer op vakantie kunt of halverwege moet afbreken. Dan is het prettig om terug te kunnen vallen op je annuleringsverzekering, zoals bijv: annuleringsverzekering ANWB.